De Doorzetters

Bij de Kur-Kapel zijn niet alleen volwassenen lid. integendeel, een aantal jongeren zet zich in voor de organisatie van hedendaagse activiteiten. Kaartavonden en wandeltochten bijvoorbeeld. En het positieve saldo gaat in zijn totaliteit naar de kast van de jeugd. Daar heeft de Kur-Kapel dus profijt van, want wie de jeugd heeft, ....
"De Doorzetters", zo noemen ze zich. Meerdaagse uitstapjes staan ook op het programma, naar een bungalowpark bijvoorbeeld. Om even uit te blazen en de teamspirit op te vijzelen. De foto toont de "Doorzetters" tijdens een verblijf in Loohorst tijdens het jubileumjaar 2002 van 15 tot en met 17 februari.

Voorste rij v.l.n.r.: Gijs Meex, Tessa Odekerken, Jossy Meex, Danielle Leenders en Levi Meurders.
Achterste rij v.l.n.r.: Raymond Janssen, Thea Keydener, bestuurslid Frank Marx, Irene Vlas, Anja Odekerken, Frans Odekerken, Danny Leenders (verscholen), Jelte Ellenbroek, Aimee Kusters, Yoni Odekerken, Babs van Heukelingen, Junot Reneerkens en Wiel Keydener.

Een brief van de Doorzetters.

Hallo beste leden.

Hier een bericht van de Doorzetters.
Wie of wat zijn de doorzetters.
Wij zijn een vriendenclub ontstaan in de Kur. Daar er jaren geleden weinig of niets te doen was voor de jeugd, ontstond het idee voor toch weer eens wat te organiseren, want wie de jeugd heeft heeft de toekomst.
Op dit moment heeft de Kur een hele leuke jeugdige groep zowel binnen het korps als bij de leerlingen (denk aan het jeugdorkest). Natuurlijk staat muziek voorop maar ook daarbuiten willen ze ook wel eens leuke dingen samen doen. Dat is in de loop der jaren dan ook steeds gelukt, denk maar eens aan de uitstapjes naar Centerpark, bowlen of naar een pretpark maar dat alles kost natuurlijk veel geld. Geld dat wij als doorzetters bij elkaar sprokkelen door kaartavonden te organiseren en een jaarlijkse wandeltocht.
De doorzetters bestaan uit de volgende personen: